Galerie video

Poate Undeva / 2010

Plaja din Constanta, padurea din Navodari si Sala Mare a Teatrului Toma Caragiu Ploiesti au fost locatiile folosite de regizorul Alex Ceausu pentru filmarile videoclipului. Acestea s-au desfasurat pe parcursul a doua zile. Este primul videoclip in care Nico canta alaturi de trupa ei, Chorus Live Band.

Love Mail / 2009

Nico lucreaza din nou cu echipa regizorului Petre Nastase pentru filmarile acestui videoclip. Acestea au avut loc in luna Aprilie 2009 in studiourile din Buftea. Atat elementele de decor folosite cat si vestimentatia lui Nico creaza imaginea unei atmosfere retro.

Pe O Margine De Lume / 2008

Videoclipul piesei ce a reprezentat Romania in Finala Eurovision 2008 a fost filmat in luna martie pe plaja din Constanta. Cateva ceasuri cu pendula si o masina de epoca ofera acestui videoclip un aer special. Regia ii apartine lui Petre Nastase.

Cast Away / 2007

Filmarile pentru acest videoclip au avut loc intr-un showroom de mobila si pe strazile din centrul Bucurestiului.

Asa Cum Vrei / 2005

Videoclipul piesei a fost filmat in primavara anului 2005. Parcul Herastrau si un club din Bucuresti au fost locatiile alese de regizorul Bogdan Toader. Actorul Denis Stefan este personajul principal masculin in acest videoclip.

Nu Pot Sa Mai Suport / 2003

"Nu Pot Sa Mai Suport" este primul extras pe single din cariera lui Nico.
Filmarile pentru acest videoclip s-au desfasurat in Bucuresti, si au durat doua zile.