Ai "Motive" sa asculti noul single Nico

Noul single Nico se numeste "(Sa-mi Dai) Motive" si va fi lansat impreuna cu casa de discuri "Cat Music".

"Foarte multe persoane s-au regasit in piesa "Clipe", lansata in anul 2014 si sincera sa fiu mi-am dorit si eu o continuare a acesteia, am simtit ca trebuie sa existe o a doua parte a "clipelor". Consider ca "Motive" continua povestea in aceeasi nuanta si sunt sigura ca este o alegere foarte buna pentru noul single" declara Nico.
 
Echipa de productie ce sta in spatele piesei "(Sa-mi Dai) Motive" este de fapt aceeasi care a scris si "Clipe", respectiv Laurentiu Matei semneaza muzica iar textul ii apartine lui Ovidiu Iordache.
 
Doar ca de aceasta data insasi Nico se alatura sotului ei in compozitia piesei, astfel, "(Sa-mi Dai) Motive" este de fapt primul single din cariera solistei pentru care ea este si co-autor.
 
"(Sa-mi Dai) Motive" este o piesa Pop, sensibila, ce vorbeste despre lucrurile simple de care o relatie are nevoie pentru a exista.
 
Single-ul va fi lansat in a doua jumatate a lunii Iunie impreuna cu videoclipul aferent.
 
"(Sa-mi Dai) Motive" nu este singura surpriza pe care Nico o prezinta publicului ei. Noul single anunta si lansarea urmatorului material discografic din cariera artistei: albumul "Motive" urmeaza sa apara pe piata din Romania la finele lunii Iulie. Albumul va contine 12 piese, printre care si cele mai recente extrase pe single: "(Sa-mi Dai) Motive", "In Locul Tau", "Alt Inceput", "Clipe", "9" si "100 De Zile".